Fjalë Kyçe

Meta – Haradinaj: Një dolli për shqiptarët dhe të drejtën e tyre

Meta – Haradinaj: Një dolli për shqiptarët dhe të drejtën e tyre

Kryeministri Ramush Haradinaj ka ngritur një dolli me presidentin shqiptar, Ilir Meta, ndërsa ka theksuar se asnjëherë më afër njëri-tjetrit në frymën dhe rrugën evropiane.

“Një dolli për shqiptarët dhe të drejtën e tyre! Asnjëherë më afër njëri-tjetrit në frymën dhe rrugën europiane. Qoftë edhe një vit i mbarë për ne!”, ka shkruar Haradinaj në Facebook.