Fjalë Kyçe

Mimoza Kusari-Lila, ka shkruar një mesazh në Facebook pak orë para fillimit të seancës konstituive sot

Mimoza Kusari-Lila, ka shkruar një mesazh në Facebook pak orë para fillimit të seancës konstituive sot

Kusari-Lila: Sot fillon të shkruhet një faqe e re e historisë së Kosovës

Deputetja e zgjedhur nga radhët e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, ka shkruar një mesazh në Facebook pak orë para fillimit të seancës konstituive sot.

Kusari-Lila ka garuar në listën e Vetëvendosjes dhe është zgjedhur deputete. Ajo do të betohet sot në Kuvend si deputete.

“Sot fillon të shkruhet një faqe e re e historisë së Kosovës. Ta shkruajmë bukur së bashku për të gjithë ata që do të vijnë pas nesh. Mbarësi dhe fat vendi im”, ka shkruar Kusari-Lila në Facebook.