Fjalë Kyçe

Minatorët i kanë tashmë deputetët e tyre, ata janë Ferat Shala e Ariana Musliu Shoshi

Minatorët i kanë tashmë deputetët e tyre, ata janë Ferat Shala e Ariana Musliu Shoshi

Dy kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së, Ferat Shala dhe Ariana Musliu-Shoshi gjatë ditës së sotshme kanë vizituar qytetin e Artanës.

Qytetarët e Artanës i kanë bërë një pritje të ngrohët dy kandidatëve për deputet. Atje, Shala dhe Musliu-Shoshi kanë zhvilluar takime me qytetarë dhe kanë vizituar biznese të ndryshme.

Ferat Shala është kandidati me numër 31 në listën e PDK-së, kurse Ariana Musliu-Shoshi është kandidatja me numër 30.

Statusi i plotë i Shalës:

Si te askush tjetër puna shkëlqen në djersët e ballit të minatorit.
Kënaqësi e veçantë takimi me minatorët e Kishnicës dhe Artanës.

Këta burra fisnikë e punëtorë kanë qenë gjithmonë për mua motivim se si duhet bërë gjërat në jetë.

Jam shumë krenar që mundi dhe dija ime sadopak u ka shërbyer minatorëve kosovarë në permirësimin e jetës së tyre, si dhe në rimëkëmbjen e ekonomisë minerare të Kosovës.

#PDK112 #FeratShala31

https://www.facebook.com/FeratShalaOfficial/videos/979395732452715/