Fjalë Kyçe

Ministri Murati ftohet për diskutim nga Komisioni për Buxhet

Ministri Murati ftohet për diskutim nga Komisioni për Buxhet

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, do të shkojë për të diskutuar në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere.

Në njoftimin e Kuvendit thuhet se ata do të diskutojnë për aktgjykimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës në rastin nr.KO190/19.

Kjo mbledhje do të fillojë nga ora 10:00