Fjalë Kyçe

Miratohet Ligji për financimin e subjekteve politike

Miratohet Ligji për financimin e subjekteve politike

Derisa po afrohet mesnata, Kuvendi i Kosovë votoi në shqyrtim të parë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.03/L-174 për financimin e subjekteve politike.
Projektligj ky i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr. 04/L-058 dhe Ligjin nr. 04/L-122 si dhe Ligjin nr. 03/L-073 për zgjedhje të përgjithshme në Republikën e Kosovës i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr. 03/L-256.
Nga 64 deputetë në Kuvend, 61 kanë votuar pro, 1 kundër dhe dy abstenime.
Tutje në rend dite është propozimi për formimin e Komisionit Ad Hoc për përpilimin e Kodit për rregullimin dhe menaxhimin e fushës së pensioneve dhe beneficioneve nga sigurimi social.