Fjalë Kyçe

Moderatorja e njohur në protestë bashkë me studentët

Moderatorja e njohur në protestë bashkë me studentët

Protestës së mijëra studentëve që është sot në ditën e katërt i është bashkuar sot dhe moderatorja e njohur Fatma Methasani.

“Po ti po vjen?”, ka shkruar moderatorja duke shtuar #unejammestudentet”.

Studentët kërkojnë heqjen e pagesave për provime, përgjysmimin e tarifës dhe kushte më të mira për jetesë.
Studentët po marshojnë nga fakultetet e tyre drejt Ministrisë së Arsimit. Poashtu, protesta e studentëve po zhvillohet dhe në universitetet në rrethe si ,Durrës Shkodër, Elbasan, Korçë e Vlorë.