Fjalë Kyçe

“Mos mi nxirr brirët e demit”, Rrushja dënon Mevlanin

“Mos mi nxirr brirët e demit”, Rrushja dënon Mevlanin

Në takimin me Mevlanin, Rrushja është mërzitur shumë nga pritja dhe ka vendosur ta dënojë.

Ajo i kërkoi që të qëndrojë tek cepi i murit për 5 minuta me një këmbë.

Ndërsa kur u ul, Mevlani vuri re se nervat e Rrushes nuk kishin kaluar dhe filloi ta ngacmonte me këmbë.

E prerë, Rrushja iu kthye: “Mevlan mos mi nxirr brirët e demit se bëhem shumë e keqe. Nëse do të ikësh, ik, udha e mbarë të qoftë.”

Ndërsa në studio, kur po komentohej takimi i tyre, Mevlani tha: “Mendoj se është pak e ekzagjeruar sepse i kam kërkuar 3-4 herë falje.”/tch