Fjalë Kyçe

Motra e Arian Dacit falënderon ata që e ngushëlluan familjen

Motra e Arian Dacit falënderon ata që e ngushëlluan familjen

Në përfundim të mbledhjes komemorative për nder të zëvendësministrit të Diasporës Arian Dacin, motra e tij Edi Daci-Prapashtica, ka falënderuar të gjithë për ngushëllimet dhe përkrahjen gjatë kësaj kohe të vështirë.

“Në emër të familjes dhe vëllait tim, ju falënderojmë për përkrahjen, ngushëllimet dhe prezencën tuaj. Faleminderit me shpirt”, ka thënë  Edi Daci-Prapashtica, duke i përmbajtur lotët.

Arian Daci vdiq dje në Brezovicë pasi e zuri një ortek bore.