Fjalë Kyçe

Motra e Labinot Gashit, e mrekullueshme

Motra e Labinot Gashit, e mrekullueshme

Është njëri ndër moderatorët më të dashur, më të spitakur, dhe më të kërkuar në skenë.

Labinot Gashin, e njohim prej shumë viteve në skenë dhe autor të shumë programeve të suksesshme, shkruan Kosovarja.

Kjo ka bërë që jeta e Gashit të zgjerohet më shumë tek publiku duke iu interesuar edhe për jetën publike të tij e sidomos për familjen e tij.

Së fundi, ai është shfaqur me motrën e tij të vetme, Agnesën, me të cilën edhe vërehej se kishte ngjashmëri të madhe.