Fjalë Kyçe

Motrat Mustafa me çmim nga YouTube. Pse?

Motrat Mustafa me çmim nga YouTube. Pse?

“Çika e nanës” – titullohet kënga e fundit e Motrave Mustafa.

Projekti dedikuar nënës së tyre e cila është shfaqur edhe në klip bashkë me tetë motrat, ka arritur miliona klikime në YouTube dhe ka qëndruar në vendin e parë të këngëve më të dëgjuara në Zvicër për disa ditë rresht.

Por, përveç këtij suksesi, Motrat Mustafa kanë arritur edhe 100 mijë abonime në kanalin e tyre zyrtar.

Për këtë arritje, YouTube i ka shpërblyer me çmim.

https://www.youtube.com/watch?v=4x7F18BjsVI