Fjalë Kyçe

Murati: Kemi nisur fushatën për identifikimin e deklarimit të punëtorëve

Murati: Kemi nisur fushatën për identifikimin e deklarimit të punëtorëve

Ministri i Financave, Hekuran Murati, zëvendësministrat Avni Zogiani, Agon Dobruna, drejtori i ATK-së, Ilir Murtezaj si dhe kryeinspektori Hekuran Nikçi.

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se ka nisur fushata për identifikimin e punëdhënësve që nuk deklarojnë punëtorët.

Lajmin e ka bërë të ditur Murati, përmes një shkrimi në rrjetin social ‘Facebook’.

“Sot bashkë me Zëvendësministrat, Avni Zogiani dhe Agon Dobruna, kemi takuar Drejtorin e ATK-së, Ilir Murtezaj, dhe Kryeinspektorin e Punës, Hekuran Nikçi, për të koordinuar fushatën e identifikimit të punëdhënësve që nuk deklarojnë punëtorët”.

“Me ligjin e ri të ATK-së, punëdhënësit janë të obliguar që të deklarojnë çdo punëtor të ri, një ditë para se punëtori të fillojë punën”, ka shkruar ai.