Fjalë Kyçe

Naimi dhe Mihrija, kanë këtë diferencë në moshë

Naimi dhe Mihrija, kanë këtë diferencë në moshë

Naim Abazi dhe Mihrje Braha janë ndër çiftet më të njohura të estradës kosovare.

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë njëri prej çifteve më të dashura të estradës, përveç se janë burrë e grua dyshja ushtrojnë edhe profesionin e njëjtë. Se kanë një jetë të lumtur së bashku e kanë dëshmuar prej vitesh, shkruan rtv21.

Për vite të shumta martesë dyshja kanë djalin Platorin, ndërsa janë edhe çifti për të cilët nuk është raportuar për ndonjë krizë në lidhjen e tyre. Ata ruajnë epitetin e çiftit të lumtur.

Naimi është lindur në vitin 1963 dhe tani ka 55 vjet, ndërsa Mihrija është e lindur në vitin 1967 dhe ka 51 vjet.

Pra, bazuar në vitin e lindjes, Mihrija dhe Naimi kanë diferencë në moshë 4 vjet.