Fjalë Kyçe

Ndodh edhe kjo: Shqiptari organizon martese të rreme për dokumente, përfundon në polici bashkë me “dasmorët”

Ndodh edhe kjo: Shqiptari organizon martese të rreme për dokumente, përfundon në polici bashkë me “dasmorët”

Martesë false, e plotë me dëshmitarë, për të marrë lejen e qëndrimit për arsye familjare.

Mashtrimi, sidoqoftë, u zbulua nga karabinierët, të cilët raportuan pesë personat e përfshirë: dy burra me origjinë shqiptare të moshës 39 dhe 22 vjeç dhe tri gra në Genova, të moshës 21, 22 dhe 42.

39-vjeçari, për të marrë lejen e qëndrimit për arsye familjare që do të rregullonte praninë në territorin italian, së bashku me partneren e tij 42-vjeçare organizuan një martesë të rreme midis bashkatdhetarit më të ri dhe një bashkëpunëtore 22-vjeçare.

Sidoqoftë, ata përfunduan në qendër të një hetimi tjetër nga karabinierët (i cili kishte çuar në arrestimin e disa personave) të cilët në këtë mënyrë konstatuan mashtrimin dhe denoncuan gjashtë personat, të cilët akuzohen se ndihmojnë emigracionin e paligjshëm.