Fjalë Kyçe

Ndryshe nga serialet, kështu po duket tani ‘Fazileti’

Ndryshe nga serialet, kështu po duket tani ‘Fazileti’

Nazan Kesal është për momentin një prej aktoreve më të komentuara turke.

Ajo me rolet e saj arriti të jetë shumë e pëlqyer si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

Ishte roli i ‘Faziletit’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ ajo që e bëri shumë të njohur në publikun shqiptar.

Tani, Fazileti duket se ka ndryshuar shumë e në një foto që është publikuar ajo shihet e mbuluar nga rrudhat e flokët e thinjura.