Fjalë Kyçe

Në Bondsteel falet Namazi i Xhumasë për herë të parë, ushtria amerikane e organizon për refugjatët afganë

Në Bondsteel falet Namazi i Xhumasë për herë të parë, ushtria amerikane e organizon për refugjatët afganë

Në kampin ushtarak amerikan në Kosovë, Bondsteel, është organizuar falja e Namazit të Xhumasë.

Këtë e ka bërë të ditur, hoxha Labinot Maliqi, i cili e ka drejtuar këtë ceremoni, transmeton Klankosova.tv.

“Sot isha vërtetë i privilegjuar nga ushtria e ShBA-ve për të mbajtur hutben dhe për të falur për herë të parë namazin e xhumasë në kampin Bondsteel, së bashku me refugjatët afganë”, është shprehur Maliqi.

“Ishte po ashtu nderë për mua të takoj dhe bisedoj nga afër me besimtarët afganë, të cilët u shprehën të kënaqur me kushtet e ofruara nga ushtria amerikane, edhe sa i përket fjetjes, ushqimit, pastrimit, vendeve të dedikuara për faljen e namazit dhe pjesëve të tjera atraktive për lojëra të ndryshme”.a