Fjalë Kyçe

Në çfarë periudhe të vështirë ka kaluar Flaka Krelani, tregon vet ajo

Në çfarë periudhe të vështirë ka kaluar Flaka Krelani, tregon vet ajo

Këngëtarja nga Gjakova befasoi me linjat trupore dhe trup të tonifikuar dhe tërë muskuj.

Por, sigurisht për të arritur këto forma, artistja përmes një shkrimi në llogarinë e saj Instagram tregoi për herë të parë se ka kaluar nëpër një periudhë të vështirë, prandaj edhe kishte vendosur ta bëj një jetë të shëndetshme.

“Fundi i vitit 2018 dhe fillimi i vitit 2019 kanë qenë të vështira fizikisht dhe mendërisht … Arsyeja për të cilën po flas është se secili prej nesh ka vështirësi të cilat janë normale, zhgënjyese, një mungesë motivimi, por  jo fundi i botës, dhe shumë gjëra të tjera që ju bëjnë të ndiheni keq. Uroj që të gjithë këto të ishin një pilulë, kështu që unë mund t’i pija çdo ditë, sepse ato më detyrojnë të arrij gjithçka që dua në jetë! Kush je ti është përcaktuar nga ajo që ju jeni të gatshëm për të luftuar për të. Pra, bëni vetes një përparësi dhe mos e bëni problemin një problem, sepse “problemi” nuk ekziston! Shëndeti … është e vetmja gjë e rëndësishme në jetë …”, ka shkruar ndër të tjera Flaka.