Fjalë Kyçe

Provimi i Maturës mbahet më 26 qershor

Provimi i Maturës mbahet më 26 qershor

Është caktuar data 26 qershor për mbajtjen e provimit të Maturës Shtetërore.

Sipas njo njoftimi, provimi është vendosur të mbahet brenda një dite nga ora 10:00 në gjithë Kosovën.

Paraqitja e provimit do të bëhet nga data 7-15 qershor.

Dërgimi i listave të nxënësve dhe qendrave nga DKA më 16 qershor.

Ndërsa rezultati i provimit do të publikohet më 5 korrik.

Ankesat e nxënësve të pakënaqur me rezultat nga data 5-9 korrik kurse rezultatet e ankesave më 9 korrik.