Fjalë Kyçe

Në këtë fshat të Kosovës gjendet një mjet i pashpërthyer

Në këtë fshat të Kosovës gjendet një mjet i pashpërthyer

Dje në fshatin Obranqë të Podujevës një zyrtar policor hasi në mjet të pashpërthyer.

Siç bëhet e ditur në raport, i njëjti këtë mjet e kishte vërejtur në një fushë të hapur.

Pas lajmërimit njësitet e nevojshme policore kanë bërë sigurimin e vendit të ngjarjes.

Ndërkaq, njësia e FSK-së dhe KFOR-it ka tërhequr mjetin në mënyrë të sigurtë./Gazeta Alo/