Fjalë Kyçe

Në këtë fshat të Kosovës ka mbetur vetëm një familje

Në këtë fshat të Kosovës ka mbetur vetëm një familje

Fshatrat shqiptare që janë afër kufirit me Serbinë po boshatisen si pasojë e kushteve të rënda ekonomike

Mungesa e shkollës, rrugës dhe ujit janë disa nga faktorët që kanë ndikuar që pothuajse shumica e banorëve të Llaushës së Podujevës të ikin nga fshati.

Familja Imeri nga Llausha ka mbetur e vetme në këtë fshat, ata thonë se nuk do t’i lëshojnë shtëpitë e tyre, por duan që udha e tyre të asfaltohet.

Më poshtë keni një video ku kryefamiljari i kësaj familje flet për RTK.