Fjalë Kyçe

Në këtë javë, të gjithë mund të jenë brenda Arkivit të Kosovës

Në këtë javë, të gjithë mund të jenë brenda Arkivit të Kosovës

Arkivi i Kosovës po shënon 68 vjetorin. Këtë javë, nga data 25-29 mars 2019 ka planifikuar të hap dyert e veta për publikun.

Java e arkivit të hapur organizohet për të sensibilizuar opinionin e gjerë lidhur me rëndësinë dhe punën e arkivit si institucion.

Gjatë kësaj jave publiku do të ketë mundësinë të shoh për së afërmi punën dhe aktivitetet që bëhen në ambientet e Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës me qëllim të ruajtjes, mbrojtjes, prezantimit dhe përgatitjes për shfrytëzim të trashëgimisë së shkruar që posedon ASHAK.

Hapja më 25 mars 2019 në ora 10:00 në objektin e Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës.