Fjalë Kyçe

Në këto ditë të ftohta, Ariana del e veshur kështu

Në këto ditë të ftohta, Ariana del e veshur kështu

Nuk ka rëndësi se çfarë kohe është jashtë, kryesorja ajo të duket bukur e të tjerat janë më pak të rëndësishme.

Ariana Fejzullahu, stilistja e dëshmuar me qindra herë po vazhdon të zotohet për stilin dhe elegancën që ka, shkruan Kosovarja.

Kësaj here ka nxjerre një fotografi mjaft të bukur, e për veshjen mos të flasim fare, e cila ishte në top formë pothuajse si herëve të tjera.

E rregulluar dhe me paraqitje tejet të shkurtër, Ariana nuk po e ka dert se po veshet në kontrast me kohën.