Fjalë Kyçe

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

KEDS ka njoftuar se do të ketë punimet në rrjet në disa lokacione të premten dhe të shtunën.

Andaj edhe do të ketë ndërprerje të rrymës.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

28.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 -15:00.

Vendet: Rr. Muharrem Fejza, Rr. Arif Rama

Arsyeja: Punime në projektin Instalimi i daljes së re TU-TS Matiçani 2.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Thertorja Bec (Kodi:80080010) prej orës 11:00 – 12:00.

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq, Rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ereniku (Kodi:80080011) prej orës 12:00 – 13:00.

Vendet: Rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari (1konsumator), Nënë Tereza (1 konsumator), Uçk-së, Sadik Pozhegu dhe Ëesley Clark.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi:80080012) prej orës 13:00 – 14:00.

Vendet: Fshatrat: Bardhaniq, Barë e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja :Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (Kodi:80080013) prej orës 14:00 – 15:00.

Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemalii, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë).

Arsyeja :Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 11 (Kodi:80080014) prej orës 15:00 – 16:00.

Vendet: 5 konsumatorë komercial në rrugën Sadik Pozhegu.

Arsyeja :Shqyrtimi i mbrojtjes rele

Peja

1.

NS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tomoci (Kodi:50052004) prej orës 11:30 – 12:30.

Vendet: Fshati Gurakoc dhe një pjesë e fshatit Tomoc.

Arsyeja :Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

NS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi:50052001) prej orës 12:30 – 13:30.

Vendet: Fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

Arsyeja :S hqyrtimi I mbrojtjes rele

3.

NS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gurakoci (Kodi:50052002) prej orës 13:30 – 14:30.

Vendet: Fshati Gurakoc.

Arsyeja :Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

29.05.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Lulzim Tafa”Model Sllovenia” (Kodi:10010006106 ) nga ora 09:00 – 10:00

Vendet: Model Sllovenia.

Arsyeja: Ndërrim i letfës vertikale në bazë të rekomandimit të Komisionit për Pranim Teknik.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banja (Kodi:82082008 ) nga ora 11:00 – 14:00.

Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave të tensionit të mesëm, sipas PEE.

Prizren

1.

NS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi:30036002 ) nga ora 10:00 – 14:00.

Vendet: Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Realizimin e lidhjeve/urave deri te ndarësi i trafostacionit të ri, sipas PEE.

Peja

1.

NS 110/10 kV Deqan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Deqani (Kodi:53000003 ) nga ora 11:00 – 14:30.

Vendet: Rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe Uçk-së (një pjesë). Fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje TM, sipas PEE.

29.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J25 Mati 1 (Kodi: 19000025) prej orës 09:00 – 18:00 .

Vendet: TS Lagjja Spitalit 1, Lagjja Spitali 2, TS Kaëa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina –IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti, TS Krapi .

Arsyeja: Punimin lidhëseve , kokave të kabllos të tensionit të mesëm, sipas renditjes së daljeve të reja.

2.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) prej orës 09:00 – 18:00.

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha, Chelsea Point .

Arsyeja: Punimin lidhëseve , kokave të kabllos së tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.