Fjalë Kyçe

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar për punime në rrjet, si rrjedhojë e të cilave do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka treguar lokacionet dhe orarin e ndërprerjev.

Njoftimi i plotë:

Pejë

Reklamë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani-Prapaqani (kodi: 53000002) prej orës 11:30 deri në orën 12:30

Vendet: Berani, Prapaqani, Bërliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluka (kodi: 53000009) prej orës 12:30 deri në orën 13:30

Vendet: Lluka e Epërme 1, Muçaj- Llukë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Isniqi (kodi: 53000008) prej orës 13:30 deri në orën 14:30

Vendet: Ahmetgjekajt, Tishukajt, Mehmetajt, Mulajt, Kuklec, Osadautajt, Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ledinat (kodi: 53000001) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 13:00 deri në orën 15:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaçel dhe Maznik.

Arsyeja: Energjizimi i stabilimentit shpërndarës në Irzniq.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu I (kodi: 54000008) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Istogu i Poshtëm, Muzhevinë – Arifaj, Muzhevinë – Blakaj, Muzhevinë – Gateri, Muzhevinë 1, Ukaj, Dragolevci i Ulët, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatoll, Muzhevinë- Balaj, Kabashët- Tomoc, Sylaj Balaj- LLuga, Istogu ETC, Muzhevinë Jahaj, Dragolevc e Reja si dhe HC” Burimi” Istog.

Arsyeja: Ndërrim shtyllave të tensionit të mesëm – Tomoc.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ngrohtorja (kodi: 81000024) prej orës 11:00 deri në orëna 12:00

Vendet: Ngrohtorja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Acetileni (kodi: 81000001) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekektrom-Deva (kodi: 81000003) prej orës 15:00 deri në orën 16:00

Vendet: rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni,

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 11:00 deri në orën 13:30

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Ndërrimi i lidhjeve prej kabllove në zbara.

5.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (kodi: 82082006) prej orës 13:30 deri në orën 16:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Ndërrimi i lidhjeve prej kabllove në zbara.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevcë (kodi: 62000004) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevcë, Gnicë, Zaiqevcë, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqarë.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe bartja e përçuesve në shtylla të reja në Berivojcë.

2.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strezovci (kodi: 62000005) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezocë, Kosovicë, Carevc, Bushincë, Tirincë, Krilevë, Leshtar, Bolec, Vaganesh, Kremenatë dhe Rahovicë.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe bartja e përçuesve në shtylla të reja në Berivojcë.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Miradi e Epërme te Xhamia (kodi: 15018019036) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Miradi e Eperme- te Xhamia.

Arsyeja: Punime në projektin Miradi e Epërme.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reqani II, Dragaqine I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrushtë – Gorozhup (kodi: 30035008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë e Zhurit.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

03.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 09:00 deri në orën 16:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J36 Mati 3 (kodi: 19000033) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Naser Deliu NNT “Valoni”, Lagjja e Spitalit 9, NPT “Burimi Comerc” 1, Bali Sherif Kabashi “CIMA”SH.P.K, Burim Bajraktari “IN TIME”SHPK, Lagjja e Spitalit 1, NP Besa Comerce, “Global Construction”, NPN “Fatlindi”-Musli Ramadani, Sanije Berisha, NNP Liridoni-Abaz Zeqiri R0JAL.

Arsyeja: Punimin lidhëseve, kokave të kabllos së tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.19 Ilirida, (Taslixhe II ) (kodi: 11000004) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja Taslixhe.

Arsyeja: Selektimi i kabllove.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS PTK (kodi: 73000002005) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Dalja e PTK-së.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe panelit të tensionit të ulët.

2.

NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (kodi: 70000001) prej orës 13:00 – 13:30 dhe nga ora 16:30-17:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë); fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Vani i Vaganicës (Te Veseli) i (kodi: 70000001034) prej orës 13:00 – 17:00

Vendet: Pjesa te Vani I Vaganicës.

Arsyeja: Ndërrimi i pajisjeve në trafostacion.

03.06.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 40 (kodi: 81084023) prej orës 10:00-10:30 dhe nga orën 15:30-16:00

Vendet: rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-32 (kodi: 81084023029) prej orës 10:00 deri në ora orën 16:00

Vendet: TS-32.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (kodi: 40000002) prej ores 09:00-09:30 dhe nga ora 13:30-14:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehen:

TS 10/04 kV TS Mirasal (sht.betoni-Tefik Hashani) (kodi: 40000002152) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Mirasal (miniera) (kodi: 40000002153) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Mirasal (kroni-lagjja Bytyçët) (kodi: 40000002154) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Mirosal (kodi: 40000002191) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Ismat Kqiku (kodi: 40000002169) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Moteli-Naser Sallahu (kodi: 40000002170) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Mirosal xhamija (kodi: 40000002150) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS Mirosal Ferma e pulave-Tushajt (kodi: 40000002151) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

S 10/04 kV TS Mirosal- e re-Sida (kodi: 40000002149) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Degëzimi Mirosal.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.