Fjalë Kyçe

Në konferencë për koronavirusin: Vuçiq kollitet rëndë

Në konferencë për koronavirusin: Vuçiq kollitet rëndë

Presidenti i Republikës së Serbisë Aleksandar Vuçiç sot u kollit shumë pasi piu ujë.

Ai u kollit për më shumë se dhjetë sekonda dhe ky ishte një çast i mundimshëm për të. Vuçiç tha se ai u kollit vetëm pasi pinte ujë.

“Unë vetëm u kollita, për të mos u shqetësuar, nuk është coronavirusi. E di se shumë do të ishin të lumtur nëse do të ishte një coronavirus, por nuk është”. tha ai.

Deri më tani, 12 raste të infeksionit me coronavirus janë raportuar në Serbi, dhe janë futur në karantinë.