Fjalë Kyçe

Në mesin e të lënduarve në aksidentin tragjik është edhe një grua shtatzënë

Në mesin e të lënduarve në aksidentin tragjik është edhe një grua shtatzënë

Nga 5 pacientët hospitalizuar në qendrën e Urgjencës në Shkup, njëri është në gjendje kritike dhe në çdo moment do t’i nënshtrohet operacionit. Bëhet fjalë për një grua e cila është edhe shtatzënë.

“Për momentin gjendja është nën kontroll kemi numër të madh të personelit të mobilizuar, kemi 5 pacientë, një i gjinisë femërore dhe është shtatzënë. Nga dy femrat njëra është në gjendje kritike.

Lëndime shumë serioze, tani do ta fillojmë operacionin”, deklaroi Ilir Hasani, drejtor i Qendrës së Urgjencës.