Fjalë Kyçe

Në Rahovec dhe Pejë qytetarët gjejnë mjete të pashpërthyera

Në Rahovec dhe Pejë qytetarët gjejnë mjete të pashpërthyera

Njësiti EOD i FSK-së ka asgjësuar dy mjete shpërthyese në Vitomericë të Pejës dhe në Rahovec.

Sipas raportit të policisë, në të dy komunat, policia ka gjetur granata dore të pashpërthyera, me ç’rast mjetet janë tërhequr dhe asgjësuar.