Fjalë Kyçe

Në SHSKUK po trajtohen 65 pacientë të konfirmuar me COVID-19, pesë në gjendje të rëndë

Në SHSKUK po trajtohen 65 pacientë të konfirmuar me COVID-19, pesë në gjendje të rëndë

Në klinikat COVID në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar gjithsej 158 pacientë, prej tyre të konfirmuar me COVID-19 janë 65.

Nga pacientët që po trajtohen 5 janë në gjendje të rëndë shëndetësore e 102 janë në oksigjenoterapi.

Në QKUK po trajtohen 101 pacientë, 32 të konfirmuar me virusin Sars CoV-2. 69 janë në oksigjenoterapi e katër janë në gjendje të rënduar. Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 57 pacientë.