Fjalë Kyçe

Nëse e shihni personin në foto, lajmërojeni menjëherë policinë e Kosovës

Nëse e shihni personin në foto, lajmërojeni menjëherë policinë e Kosovës

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, ka siguruar autorizimin e Prokurorisë Themelore të Pejës për publikimin e fotos së personit të dyshuar, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij.

Personi i dyshuar është: BESNIK (AZEM) KURBOGAJ i lindur më 06.03.1984, në Pejë.

I dyshuari është i kërkuar për veprat penale: Vrasje në tentativë, grabitje, vjedhje grabitçare dhe armëmbajtje pa leje.

I dyshuari i lartcekur kërkohet nga Gjykata Themelore e Pejës.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkëngjitur, ta lajmërojë Policinë e Kosovës apo të paraqitet në stacionin më të afërt policor.

Drejtoria Rajonale e Policisë, në Pejë, çdo të premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

E-mail adresa: [email protected]