Fjalë Kyçe

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Nesër në orën 12:00 anëtarët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen për të diskutuar pikat e rendit të ditës dhe përgatitjet për seancën e re plenare.

Këto janë pikat e rendit të ditës:

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

4. Interpelancë me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati për çështjen: “Falja e gjobave bizneseve të prekura nga situata me COVID-19”,

5. Votimi i Propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

6. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020,

7. Debat parlamentar në lidhje situatën ekonomike si pasojë e pandemisë COVID-19,

8. Propozimi i një (1) kandidati për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës,