Fjalë Kyçe

Nesër protestohet në Drenas, bllokohen këto rrugë

Nesër protestohet në Drenas, bllokohen këto rrugë

Komuna e Drenasit njofton të gjithë qytetarët se me datën 08.02.2019, e premte duke filluar nga ora 12:00 deri në ora 13:30, rruga “Ajet Rrukiqi” nga shkolla e mesme e Gjimnazit “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu”  dhe rruga “Ilaz Kodra” nga rrethi deri tek Komuna, do të jetë e bllokuar për automjete.

Andaj, komuna me mirëkuptim kërkon nga qytetarët qe gjatë kësaj kohe të bllokimit të rrugëve, të përdorin alternativa të tjera të rrugëve.

Arsyeja e bllokimit të këtyre rrugëve behët me qëllim të zhvillimit të protestës së paralajmëruar për ditën e premte (08.02.2019) e cila është thirrur nga shoqëria civile lidhur me rastin e fundit të dyshimit për abuzim seksual nga polici dhe profesori ndaj të miturës./Gazeta Alo/