Fjalë Kyçe

Nesër vazhdon seanca plenare e Kuvendit

Nesër vazhdon seanca plenare e Kuvendit

Nesër vazhdon seanca plenare e Kuvendit të Kosovës.

Seanca do të fillojë në ora 10:00.

Rendi i ditës

Propozim-vendimet për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

Interpelancë me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati për çështjen: “Falja e gjobave bizneseve të prekura nga situata me COVID-19”.

Ndryshe, në seancën e mbajtur sot ka dështuar të zgjidhet gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, ku asnjëri nga kandidatët nuk mori votat e mjaftueshme.

Ndërkaq, nënkryetarja e Kuvendit, Saranda Bogujevci theksoi se konkursi për gjyqtar do të përsëritet.