Fjalë Kyçe

Nexhmi Muçiqi gëzon mbështetjen edhe të veteranëve

Nexhmi Muçiqi gëzon mbështetjen edhe të veteranëve

Kandidati për deputet të Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së si pjesë të programit të tij politik ka edhe kujdesin e shtuar për kategoritë e dala nga lufta e UÇK-së. Për këtë qëllim ai është takur edhe me krerë të veteranëve si Nasim Haradinaj e të tjerë.

Postimi i plotë:

Gjeneral Nasim Haradinaj ai që i bashkon bashkëluftëtarët.

Por edhe personi më i dashur në publik çdoherë i rethuar nga veprimtarë, politikanë, luftëtarë dhe intelektualë.

RESPEKT GJENERAL