Fjalë Kyçe

Nexhmi Muçiqi mban tubim me qytetarë të dielën në ora 18.30

Nexhmi Muçiqi mban tubim me qytetarë të dielën në ora 18.30

Nexhmi Muçiqi është kandidati për deputet nacional nga treva e Llapit. Ai i është bashkuar vizionit të PDK-së për qeveri të re që lufton korrupsionin dhe nepotizmin dhe që kthen shpresën për qytetarët.

Nexhmi Muçiqi ka vazhduar fushatën derë më derë për të takuar sa më shumë qytetarë.

Kështu tubimi me qytetarët llapjanë do të mbahet ditën e diel nga ora 18.30 në Podujevë (Restorani te ‘Al Petrol’ në Sekiraqë) në përkrahje  të Deputetit Nacional, z. Nexhmi Muçiqi. Në këtë tubim do të ketë mysafirë specialë shumë personalitete nga Kosova dhe Shqipëria.

Nexhmi Muçiqi me numër rendor 94 në listën e PDK-112 po shihet si shpresë për llapjanët, një deputet që i ka munguar deri tani kësaj treve të lënë anash.