Fjalë Kyçe

Nexhmi Muçiqi vendos buqetë lulesh në parkun e dëshmorëve vetëm pas pastrimit të tij

Nexhmi Muçiqi vendos buqetë lulesh në parkun e dëshmorëve vetëm pas pastrimit të tij

Kandidati për deputet nacional z. Nexhmi Muçiqi në asnjë mënyrë sot nuk pranoi që të vendosë buqetë me lule para dëshmorëve të kombit, derisa të pastrohen në tërësi.

Gjithashtu edhe sheshi i dëshmorëve në Podujevë është pastruar nga mbeturinat pas aksionit të vullnetarëve të angazhuar me kërkesën e deputetit nacional. Muçiqi ka kërkuar që të pastrohen përmendoret e figurave emblematike të dëshmorëve të kombit gjithashtu dhe parku i dëshmorëve në tërësi.

Vetëm pas këtij aksioni simbolik, atëherë erdhi deputeti me familjen e tij dhe vendosi buqetë me lule tek dëshmorët e kombit dhe u betua para tyre se amanetit dhe projektit të tyre për ribashkimin e trojeve shqiptare dhe bashkimin kombëtar nuk guxon t’i heqet asnjë pikë dhe asnjë prejse.

Voto PDK#112
Voto Kadri Veseli #1
#Voto Nexhmi Muçiqi 94