Fjalë Kyçe

Nga 3 janari nuk mund të hyni në Kosovë nëse s’jeni vaksinuar

Nga 3 janari nuk mund të hyni në Kosovë nëse s’jeni vaksinuar

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, në të cilën ka marrë disa vendime, në mesin e tyre edhe miratimin e masave të reja.

Sipas këtij propozimi, nga data 3 janar askush nuk mund të hyjë në Kosovë nëse nuk është i vaksinuar plotësisht, ose me njërën dozë të vaksinës duke e pasur dhe testin PCR.

Në arsyetimin e Qeverisë thuhet se masat e reja janë ndërmarrë pas paraqitjes së variantit të ri Omicron.

Në mbledhjen e Qeverisë janë marrë edhe disa vendime tjera.