Fjalë Kyçe

Ngrihet sërish çmimi i naftës

Ngrihet sërish çmimi i naftës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të shtunën çmimet tavan për derivatet.

Sipas MINT-it, çmimi maksimal i lejuar për naftë për ditën e shtunë është 1.58 euro, derisa një ditë më parë ishte 1.57 euro.

Çmimi maksimal i lejuar për benzinë për të shtunën është 1.34 euro, ashtu sikur një ditë më parë.

Edhe çmimi maksimal për gazin është 0.75 euro, njëjtë sikur në tri ditët e fundit.

Çmimet janë të vlefshme 24 orë nga data dhe ora e publikimit.