Fjalë Kyçe

Nismës i bashkohet një figurë politike e njohur

Nismës i bashkohet një figurë politike e njohur

Nismës Socialdemokrate i është bashkuar Bujar Abdullahu, i biri i të ndjerit Rexhep Abdullahu, ish kryetar i Partisë Nacionale Demokratike të Kosovës.

Mirëseardhje i uroi i pari i Nismës, njëherësh kandidati për kryeministër të vendit, Fatmir Limaj me bashkëpunëtorë, ku theksoi se socialdemokrati më i ri i Nismës, Abdullahu, do ta ketë gjithë hapësirën për të dhënë kontributin e tij profesional për një Kosovë më të mirë.

Limaj ka pohuar se anëtarësimet e figurave të ndryshme, si profesionistë, studentë, veteranë e invalidë të luftës, njerëz që bënë historinë dhe sollën lirinë i obligon të vazhdojmë punën, të bashkëpunojnë me njerëzit për projektin “Bashkë për Shtetin”.