Fjalë Kyçe

Një grua në Pejë pengon procesin e votimit dhe kanos verbalisht një grua tjetër

Një grua në Pejë pengon procesin e votimit dhe kanos verbalisht një grua tjetër

Ankuesja femër kosovare ka raportuar se një grua në Pejë ka penguar procesin e votimit dhe pastaj në dalje e ka kanosur verbalisht viktimën.

Lidhur me këtë rast është njoftuar prokurori.

Rasti shkon në procedurë të rregullt.