Fjalë Kyçe

Një grua u largua nga shtëpia të enjten, familja ende s’di gjë për fatin e saj

Një grua u largua nga shtëpia të enjten, familja ende s’di gjë për fatin e saj

Një person ka raportuar në polici në Ferizaj se familjarja e tij është larguar nga shtëpia të enjtën (më 11 maj) dhe nuk e di vendndodhjen e saj.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se në kohën e lartcekur ka dalë nga shtëpia viktima femër kosovare dhe nga ajo kohë nuk dihet vendndodhja e saj”, thuhet në raportin 24-orësh të policisë.