Fjalë Kyçe

Një person me probleme psikike hyn në një kishë në Prishtinë

Një person me probleme psikike hyn në një kishë në Prishtinë

Në kishën e Jehovait në Prishtinë ka tentuar të hyjë një person mëngjesin e sotëm në rrugën “Tringë Smajli” në Prishtinë.

Sipas dëshmitarëve nga vendi i ngjarjes bëhet fjalë për një person me probleme psikike.

Te banorët e lagjes është krijuar panikë, ndërsa policia dhe emergjenca kanë dalë në vendin e ngjarjes.