Fjalë Kyçe

Një tjetër shtet tërhiqet nga Eurovision 2021!

Një tjetër shtet tërhiqet nga Eurovision 2021!

Eurovision 2020 nuk pati garë por një ishte një festë e promovimit të artistëve që dërguan këngët.

Arsyeja e anulimit tashmë dihet, për shkak të pandemisë.

Mirëpo, kompeticioni duket se do të jetë me mungesa edhe në 2021.

Pas Bosnjës dhe Hercegovinës, Andorës, Sllovakisë, Monakos e Luksmeburgut, Mali i Zi ka vendosur të tërhiqet.

Kështu ka treguar EscToday duke mos dhënë sqarime.