Fjalë Kyçe

Njihuni me gruan e Isa Mustafës: Është ekonomiste dhe ka tituj të lartë shkencorë

Njihuni me gruan e Isa Mustafës: Është ekonomiste dhe ka tituj të lartë shkencorë

Nuk del në publik dhe asnjëherë nuk u paraqitë në media.

Gruaja të parit të LDK-së Isa Mustafës, Qefsere Mustafa, ka titujt të lartë shkencorë dhe përflitet si ekonomiste e zonja, por pak kush e ka parë atë.

Qefserja është gruaja e kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës. Ajo nuk është një person shumë i njohur për publikun, madje paraqitjet e saj përkrahë bashkëshortit janë të rralla.

Herën e fundit, ajo ishte parë në publik gjatë fushatës përmbyllëse të LDK’së, për zgjedhjet e nacionale të vitit 2014. Për graun e tij, pak ose hiq është shënuar publikisht, sa që nuk e gjen as makinën e kërkimit si ‘google’.

Qefserja, gruaja e Mustafës, i cili ka titujt më të lartë shkencorë dhe njihet ndër ekonomistët më të mirë që ka Kosova, me gjasë që po i konvenon më shumë roli i amvises tipike kosovare.