Fjalë Kyçe

Nora, një femër me gjitha të mirat

Nora, një femër me gjitha të mirat

E bukur, e zjarrtë, unike që nga paraqitja e saj e parë dhe ende po vazhdon të cilësohet si e tillë.

Këngëtarja Nora Istrefi po merr vëmendje çdo ditë qoftë me një veprim apo diçka krejt të vogël që bën, shkruan Kosovarja.

Vëmendja më e madhe iu shtua akoma më shumë pas ndarjes nga bashkëshorti i saj Roberti, ku publiku është i etur të dijë se ku del, me kë e detaje të tilla.

Pavarësisht të gjitha këngëtarja vazhdon të qeras publikun me imazhe që komplimentohen nga një masë e gjerë.

Edhe në imazhet e fundit ajo nuk shpëtoi pa marrë komplimente të shumta.

Madje dikush i tha: “E bukur me gjitha të bukurat”.

A e vlerësoni edhe ju kështu?