Fjalë Kyçe

Numër rekord pacientësh për tri ditë në QKUK

Numër rekord pacientësh për tri ditë në QKUK

Klinika Emergjente e QKUK-së për tri ditë ka pasur gjithsej 576 pacientë që kanë kërkuar shërbime të ndryshme shëndetësore.

Prej tyre, më datë 14 dhjetor, 212 pacientë, më 15 dhjetor 206 dhe më 16 dhjetor 158 pacientë.

Gjatë tri ditëve, ka pasur gjithsej 48 pacientë që kanë kërkuar shërbime shëndetësore si pasojë e aksidenteve në trafik.