Fjalë Kyçe

OBSH: Ja çfarë maskash duhet të përdorni në fluturimet gjatë pandemisë

OBSH: Ja çfarë maskash duhet të përdorni në fluturimet gjatë pandemisë

Organizata Botërore e Shëndetit në Shqipëri ka dhënë informacion se çfarë maske duhet të mbahet gjatë fluturimeve në kohëne pandemisë.

Sipas OBSh, janë dy lloje maskash që mund tëpërdoren për tu mbrojtur nga COvid.

“Maskë mjekësore për ata mbi 60 vjeç ose personat me sëmundje të tjera ekzistuese.

Maskë pëlhure për njerëzit që ndjehen të shëndetshëm dhe nuk kanë simptoma”, thuhet në njoftimin e OBSH.