Fjalë Kyçe

O’Connell bëri tifo për Anglinë dhe për Kosovën

O’Connell bëri tifo për Anglinë dhe për Kosovën

Kështu që O’Connell vendosi ta veshë një fanellë që përfaqësonte të dyja shtetet.

Ish-ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruari O’Connell, e ka bërë një gjest të veçantë në prag të ndeshjes midis Kombëtares së Kosovës dhe asaj të Anglisë.

Përkundër faktit se ai nuk është më ambasador në Kosovë, ai nuk mundi të bëjë tifo vetëm për Anglinë.

Kështu që O’Connell vendosi ta veshë një fanellë që përfaqësonte të dyja shtetet.