Fjalë Kyçe

O’Connelli i bashkohet dhimbjes së popullit të Kosovës për masakrën e Reçakut

O’Connelli i bashkohet dhimbjes së popullit të Kosovës për masakrën e Reçakut

Ambasadori britanik në Kosovës, Ruairi O’Connell, ka përkujtuar viktimat e masakrës së Reçakut në 20 vjetorin e masakrës.

O’Connell, në një postim në Facebook, ka thënë se bashkohet me popullin e Kosovës për të përkujtuar viktimat e Reçakut, por edhe të gjitha viktimat në 30 vjetët e fundit.

“Sot bashkohem me popullin e tërë Kosovës për të përkujtuar, për një moment, viktimat e vrasjeve në Reçak, dhe të gjitha viktimat në tridhjetë vjetët e fundit”, shkroi ai.

Paqja në Ballkan, tha ai, varet nga drejtësia për ta dhe familjet e tyre.