Fjalë Kyçe

Operacion policor në Gjilan për taksitë ilegale

Operacion policor në Gjilan për taksitë ilegale

Policia dhe Inspektorati në komunën e Gjilanit patën një aksion për të ndaluar taksitë ilegalë që operojnë në këtë komunë.

Gjatë këtij operacioni u shqiptuan edhe gjoba veçse kësaj here jo për mungesë të licencës.

Komuna e Gjilanit ka hartuar edhe planin për ndalimin e taksive ilegalë, raporton Klankosova.

Drejtori i Inspekcionit paralajmëroi edhe qytetarët që shfrytëzojnë këtë mënyrë të transportit.