Fjalë Kyçe

Orët e humbura të grevës do të zëvendësohen?

Orët e humbura të grevës do të zëvendësohen?

Mësimdhënësit do të vendosin si dhe kur do të kompensohen orët.

Orët e humbura për shkak të grevës tri javëshe të mësimdhënësve do të zëvendësohen, megjithatë ende nuk është vendosur se kur do të bëhet zëvendësimi i tyre, bënë të ditur Ministria e Arsimit.

Ndërsa, në Sindikatën e Bashkuar të Arsimit thonë se janë mësimdhënësit janë ata të cilët vendosin se kur do të bëhet zëvendësim i tyre.