Fjalë Kyçe

Pamje të rënda nga Përputhen | Del videoja e sherrit Fation-Eri

Pamje të rënda nga Përputhen | Del videoja e sherrit Fation-Eri

Në episodin e sotëm në Përputhen Prime janë publikuar pamjet e patransmetuara të sherrit mes Fatjonit dhe Erit disa ditë më parë.

Fillimisht debati nisi me ofendime më pas konkurrentët u sulën drejt njëri-tjetrit për t’u zënë.

Për fat ishin djemtë e tjerë që kanë ndërhyrë dhe i kanë tërhequr dy djemtë.

Ndërkohë vajzat shihen shumë të frikësuara.

“Ke ardhur për vëmendje,” tha Fatjoni.

“Kush ka ardhur për vëmendje, se je mësuar me pulat ti, me kalamaj,” u përgjigj Eri.

Në një moment Fatjoni sulet me vrap për të sulmuar Erin, por ndërhyrë të tjerët.

https://www.instagram.com/p/CKcORW9h0u1/?utm_source=ig_web_copy_link